934 342 312

Toys 'R' Us i Prénatal, ara a Vigo

Toys 'R' Us i Prénatal segueixen reforçant la seva unificació per tot el país.

Abel Caballero, Alcalde de Vigo, tallant la cinta a la opertura de Vigo.

ÉXITOTV ha realitzat una nova obertura, després de la fusió de Prénatal + Toys ‘R’ Us. En aquesta ocasió, s’ha dut a terme al centre comercial Camelias, a Vigo (Pontevedra). Aquesta obertura representa un avenç significatiu en unir dues marques icòniques sota un mateix sostre, oferint als clients una experiència de compra integral i sense costures.

La decisió estratègica de fusionar Prénatal i Toys ‘R’ Us en una única botiga té com a objectiu proporcionar als clients una gamma diversa de productes de alta qualitat per a nadons, infants i famílies. La nova botiga presenta una selecció integral, que abasta des de productes essencials per al cuidat del nadó fins a joguines emocionants per al desenvolupament infantil, satisfent les diverses necessitats de les famílies modernes.

La inauguració va comptar amb la distingida presència de l’Alcalde de Vigo, Abel Caballero, qui va inaugurar entusiàsticament la botiga tallant la cinta ceremonial. La seva participació destaca la importància d’aquesta obertura no només per a les marques implicades, sinó també per a la comunitat local.

Dos exemples de mupis anunciant l’opertura de Vigo.

ÉXITOTV va portar la celebració de la inauguració de la botiga Prénatal + Toys ‘R’ Us a tots els racons de Vigo amb accions publicitàries estratègiques. Els anuncis en autobusos i mupis van envoltar la ciutat, proporcionant una cobertura extensa i assegurant-se que ningú es perdi la notícia. Des dels recorreguts transitats dels autobusos fins als punts més concorreguts amb mupis, ÉXITOTV ha garantit que l’obertura d’aquesta botiga sigui una cosa que els viguesos tinguin en ment.

PRG Retail Group inaugura oficines a Madrid

A més de la inauguració de la botiga Prénatal + Toys ‘R’ Us a Vigo, el Grup PRG Retail Group ha estrenat noves oficines a Madrid. Per a això, es van preparar una sèrie d’accions per a tots els treballadors de l’oficina, incloent detalls personalitzats per a cadascun d’ells. Aquest esdeveniment va marcar el llançament de Weco, una innovadora eina de comunicació interna dissenyada per reforçar la col·laboració i l’eficiència dins de l’empresa. ÉXITOTV, com a agència de confiança del Grup, també es va encarregar de la producció i realització d’aquesta festa inaugural.

La inauguración de la nova seu a Madrid, juntament amb l’eina Weco.