934 342 312

PROGRAMAS TV

¿Perdona?, és un magazín que va començar a emetre’s el desembre de 2012 i va finalitzar el 2018. A ¿Perdona?, s’incloïen tertúlies sobre tota mena de temes, reportatges a peu de carrer, actuacions musicals i una entrevista setmanal a un personatge notori en la secció “La silla de la verdad”. En l’espai van participar centenars de col·laboradors, es va imprimir al programa una manera de fer molt diferent de la resta de programes de televisió i sempre va comptar amb el suport de l’audiència. Per exemple, es va fer una entrevista al youtuber Jordi Wild, aconseguint més de 2,5 milions de visites.

El programa va començar la seva primera etapa amb Sonia Arenas i Jordi Anjauma al capdavant. En el seu tercer any es van incorporar Elsa Anka i Enric Escudé. Va ser dirigit i produït per Carlos Bertran en totes les seves etapes.

Per l’espai van passar centenars de famosos, entre els quals podem destacar: Lucia Etxebarria, Ramoncin, Anna Tarres, Miguel Bosé, Belén Rueda, José Luís Rodriguez Zapatero, Ada Colau, Pipi Estrada, Elsa Anka, Soraya Arnelas, Tamara, Pedro García Aguado, Lluis Llongueras, Mónica Pont, Samanta Villar, Melchor Miralles, Nacho Guerreros, Tomás Roncero, Pilar Rahola, Shaila Durcal, José Luís Carazo, Mónica Pérez, María Díaz «La Junca», Ainhoa Cantalapiedra, Octavi Pujades, Manel Piñeiro (Homo APM), Gisela, Willy Toledo, Carme Barceló, David Fernández, Toni Moog, M.Ángel Rodriguez (El Sevilla), Cristina Cubero, Oblit Hormigos, Coco Comin Sebastià D’Arbó, La Veneno, CarolinaFerre, Jutge Elpidio Silva, Jordi Wild, Porta…

“¿PERDONA?” EN LA PREMSA

L’any 2020 va començar la producció d’un nou programa anomenat “El Trono de Sensaciones” a 8tv. L’espai va ser presentat per Jordi Anjauma. El programa centrava el seu contingut realitzant entrevistes tenint com a punt de referència la secció “La Silla de la Verdad” del programa magazine “¿Perdona?“.

També van passar múltiples personatges i va aconseguir gran notorietat de mitjans de comunicació en general. Alguns dels entrevistats van ser: Alonso Caparrós, Joan Gaspar, Eva Isanta, Álex Casademunt, Chelo García Cortés, Cristina Cubero, Samanta Villar…

“EL TRONO DE SENSACIONES” EN LA PREMSA