934 342 312

Residències pels meus pares, sí o no?

Crear una campanya per a temes de persones grans sempre requereix d'una gran sensibilitat.

A l’espot, el fill està molt satisfet de com està la seva mare a una residència. 

Aquest és un dilema que moltes persones acaben tenint a la seva vida, o bé perquè els seus pares/avis es fan grans i necessiten una cura especial o bé en pròpia persona, ja que tots ens fem grans, en principi.

El primer contacte amb el nostre client PENSIUM va ser per una notícia apareguda a un diari. Va cridar l’atenció del nostre CEO, Carlos Bertran, ja que en aquesta notícia es parlava de poder pagar la residència sense comptar amb el sistema d’hipoteques inverses i sense perdre la propietat de casa teva.

PENSIUM ens va explicar el sistema i realment ens va semblar innovador i atractiu. La part difícil era explicar-ho en un espot de 20 segons. Això sol ser el més difícil a l’hora d’explicar de manera ràpida, concisa, amable i alhora entenedora i propera qualsevol producte o servei del qual un client requereixi una agència de publicitat.

El departament creatiu de l’agència de publicitat ÉXITOTV ho va tenir clar des del principi. Calia fer alguna cosa especial. Així que us plantegem diverses propostes, mitjançant Storyboard, que és un sistema d’abans, però que sol ser molt explícit i directe a l’hora d’entendre les diferents propostes. Hi va haver dues de les històries proposades que van agradar a la marca, així que vam entrar a la fase de pre-producció ràpidament i vam produir 2 espots. Un tracta una història molt bonica, amb grans reminiscències vinculades a un musical d’aquests històrics de tota la vida.

Just quan es va acabar la producció d’aquest espot va arribar la pandèmia del Covid-19. A causa d’aquest fet, PENSIUM va pensar que era més adequat fer servir l’altra història contemplada. Un espot menys alegre, menys musical i més d’acord amb l’època de la pandèmia. D’aquesta manera vam produir la campanya amb l’espot d’uns germans que parlen entre ells sobre si portar o no la seva mare a una residència. Entre els protagonistes comptem amb una actriu catalana que ha aparegut en sèries catalanes de gran record per a tothom. A ÉXITOTV hem produït diversos espots per a PENSIUM.

Marta Mayoral, de l’equip creatiu d’ÉxitoTV, en un moment del rodatge per PENSIUM.

PENSIUM ha aconseguit créixer d’una manera molt important al mercat espanyol. Primer va començar amb una campanya de mitjans a Catalunya i, posteriorment, es va llançar a mitjans de televisió de tota Espanya.