934 342 312

El nostre equip creatiu dins el campus de Passeig de Gràcia de Formatic Barcelona

Potenciem l’Escola Universitària Formatic Barcelona mitjançant una campanya al portal de TV3. 

ÉxitoTV es complau d’anunciar l’inici de l’emocionant rodatge del nou espot publicitari de la reconeguda Escola Universitària Formatic Barcelona. Com a agència líder al camp de la publicitat, estem entusiasmats de formar part d’aquest projecte que busca resaltar l’excelència acadèmica i les oportunitats oferides per aquesta prestigiosa institució educativa.

Ubicada al icònic Passeig de Gràcia de Barcelona, Formatic Barcelona s’ha destacat pel seu tarannà innovador i la qualitat dels seus programes educatius. A través d’aquest nou espot, busquem transmetre de manera impactant els valors i la singularitat d’aquesta institució, captant l’atenció de potencials estudiants i destacant les oportunitats de creixement acadèmic i professional que brinda. 

Nuestro dedicado equipo de producción trabaja arduamente para crear un spot publicitario que combine una estética visual cautivadora con un enfoque cinematográfico. A través de una cuidadosa narrativa, el spot capturará la esencia de la Escuela Universitaria Formatic Barcelona, resaltando sus programas de estudio, la calidad de su cuerpo docente y su vanguardia académica.

Fachada de Formatic en el Passeig de Gràcia, Barcelona.