934 342 312

ÉxitoTV i Glovo es vinculen

Glovo posa a disposició la seva infraestructura per a insertar publicitat.

És un plaer per a nosaltres compartir que hem arribat a un acord amb Glovo, la plataforma líder d’entrega a domicili.

Aquesta colaboració estratègica marca el començament d’una experiència publicitària sense precedents.

A partir d’ara, els nostres clients tindran l’oportunitat de gaudir d’una manera innovadora d’impactar a la seva audiència.

Gràcies a la nostra aliança amb Glovo, podrem portar la publicidad a un altre nivel, arribant a una amplia base d’usuaris i generant resultats excepcionals.

Una de les principals avantatges d’aquesta associació és l’integració de la publicitat a l’aplicació de Glovo. Això significa que podrem aprofitar la plataforma y col·locar banners publicitaris, així com altres insercions estratègiques, que permetran a les nostres marques associades arribar directament als usuaris de Glovo en tot moment. Imagina el poder de visibilitat que la teva marca pot obtenir al aparèixer a la pantalla de milions de persones!

Imatge d’un repartidor de Glovo.

Però això no és tot. La col·laboració ambGlovo també ens permetrà portat la publicitat més enllà de les pantalles i fer que la teva marca estigui present als carrers. Aprofitant l’infraestructura de Glovo, tindrem la capacitat d’insertar publicitat a les motocicletes i bicicletes dels seus repartidors. D’aquesta manera, aconseguirem una presència impactant i omnipresent a les ciutats a on opera Glovo. La teva marca estarà en constant moviment, capturant l’atenció de les persones a cada racó i carrer transitat.

Aquesta associació estratègica entre ÉxitoTV y Glovo representa una oportunidad única per a augmentar la visibilitat de la teva marca y arribar a nous clientes d’una manera innovadora i efectiva. Ens enorgulleix poder oferir aquesta possibilitat d’impacte publicitari diferenciat, que permetrà destacar-te a un mercat cada cop més competitiu.

No perdis la oportunitat de ser part d’aquesta revolucionària aliança entre ÉxitoTV i Glovo. Contacta’ns avui mateix per a obtenir més informació i descobrir com podem ajudar-te a portar la teva marca al següent nivell. Junts, arribarem a l’èxito amb la publicitat del futur.