934 342 312

Vam estar a la pre-estrena de "Saben Aquell...", la pel·lícula sobre Eugenio

L'aclamat film de David Trueba va guanyar
set premis Gaudí i un Goya.

Reprodueix vídeo

L’equip d’ÉxitoTV va assistir a l’estrena exclusiva de la pel·lícula “Saben Aquell…”, una obra que ens submergeix en els primers anys artístics del llegat de l’humorista espanyol Eugenio. Aquest esdeveniment, ple d’emoció i expectativa, ens va permetre endinsar-nos en el món i llegat d’un dels grans ídols de l’humor a Espanya.

Eugenio Jofra, conegut simplement com Eugenio, va ser un mestre del monòleg còmic, la seva genialitat i estil inconfusible el van convertir en una figura emblemàtica de la comèdia espanyola. Les seves històries quotidianes, explicades amb un humor intel·ligent i àgil, van conquerir els cors de milions d’espectadors i van deixar una empremta indeleble en la història de l’entreteniment.

A l’estrena, vam poder parlar amb alguns dels talents que hi ha darrere d’aquesta producció: David Verdaguer, actor que dóna vida al personatge d’Eugenio amb mestria, va compartir amb nosaltres la seva experiència i els reptes d’interpretar un ídol de l’humor. David Trueba, director de la pel·lícula, ens va oferir una visió única del procés creatiu i la importància de portar la història d’Eugenio a la gran pantalla. Carolina Yuste, en el paper de Conxita (la primera dona d’Eugenio), ens va donar una perspectiva íntima sobre la relació entre els personatges. D’altra banda, cal assenyalar la gran importància que ha tingut a la pel·lícula Gerard Jofra, artista i fill de l’humorista, qui ha ajudat l’equip de la pel·lícula a poder aprofundir en la vida personal i professional del seu pare, ja que la pel·lícula té com a base per al guió el llibre escrit pel propi Gerard. A l’estrena, vam poder veure un munt de cares conegudes de la ciutat de Barcelona que van reconèixer en la seva majoria la importància que Eugenio havia tingut a les seves vides.

“Saben Aquell…” ha estat merescudament reconeguda amb múltiples premis, destacant els 7 premis Gaudí, que inclouen millor actor, millor actriu, direcció de producció, direcció artística, millor vestuari, millor so, millor maquillatge i perruqueria, així com el prestigiós premi Goya al millor actor. Aquests guardons són un testimoni del treball realitzat per tot l’equip involucrat en aquesta producció.

A ÉxitoTV continuarem oferint cobertura a reportatges importants com aquest. Us animem a estar atents a les nostres xarxes socials i web per no perdre les últimes novetats i entrevistes i reportatges exclusius. No us ho perdeu!