932 477 634

Prénatal i Toys 'R' Us, junts a La Corunya

Les dues marques continuen ampliant el seu format multibotiga

El personal de Toys ‘R’ Us i Prénatal celebrant la inauguració. 

ÉxitoTV ha tornat a organitzar la última inauguració de la nova botiga Prénatal dins d’un Toys ‘R’ Us a La Corunya. Aquesta col·laboració representa una altra fita a la relació entre ÉxitoTV i Prénatal després de la fusió d’aquesta última amb Toys ‘R’ Us.

La decisió estratègica de fusionar Prénatal i Toys ‘R’ Us a una sola botiga té com a objectiu oferir als clients una experiència de compra integral. La nova tenda ofereix una amplia selecció de productes per a nadons, nens i famílies, des d’articles essencials per a la cura de la criatura fins a joguines per al desenvolupament infantil.

La inauguració, que va tenir lloc a la ciutat de La Corunya, va comptar amb la presència de representants de Prénatal i de Toys ‘R’ Us. L’event va ser una oportunitat per a donar a conèixer la nova oferta de productes i per a celebrar l’arribada d’aquesta nova opció de compra per a les famílies de la Corunya. 

La col·laboració entre ÉxitoTV i Prénatal ha estat fonamental per a l’èxit d’aquesta opertura, demostrant un cop més la capacitat d’ambdues empreses per a organitzar events que generin interès i entusiasme entre el públic. La nova botiga PrénatalToys ‘R’ Us a Corunya promet convertir-se en un punt de referència per a les famílies a la recerca de productes de qualitat pels seus fills.