934 342 312

Resulta complicat coronar-se com el millor a qualsevol àmbit. De vegades, fins i tot, pot ser presumptuós. Però tampoc s’ha d’evitar estar orgullós dels passos professionals seguits durant una trajectòria. El camí a seguir no te’l marca ningú, simplement has de seguir els teus impulsos i les teves intuicions.

És evident que en el món que vivim ara, no és gens fàcil. Podem dir sense por a equivocar-nos que això és una selva. En aquest respecte, us explico una anècdota -per dir-ho d’alguna manera- que va succeïr fa poc temps. Al desembre vam tancar un contracte amb una empresa i li vam fer la campanya pactada. Tot perfecte. Mentre aquesta campanya estava en funcionament, un executiu d’una d’aquestes agències de publicitat considerades top, va enviar un “cutre” mail al nostre client dient que ells podien millorar la campanya. Sense saber l’import que el client va decidir invertir, sense saber quina campanya s’estava fent exactament, només per robar un client a altres companys del sector. Guardo aquest mail perquè va arribar a les nostres mans. Algun dia, qui sap -potser- el faig públic per a que aquella persona senti una mica de vergonya per la seva actitut. De poc li va servir, perquè el client no se’n va anar amb ells, però sí va deixar patent el tipus de persona que és. 

Encara que aquesta agència de publicitat està dins de les top, ja puc dir alt i clar que no és una bona agència; les seves arts comercials sobrepassen una línea molt inadequada. Tots tenim dret a postular-nos per a oferir els nostres serveis, però no cal embrutar-se d’aquesta manera. S’ha de fer d’una manera més elegant, amb més estil.

Els meus inicis professionals van estar vinculats sempre amb el món audiovisual, ja sigui intentant produïr petits curts amb amics o amb el tema musical, on sempre vaig tenir un especial interès. Sempre he pensat que en tot el que fem hem de ser els millors, no valen les mitjes tintes. Pots arribar lluny o no, però en el teu historial personal no ha de tenir cabuda el trepitjar l’altre per a conseguir el teu objectiu,

En breu publicaré un vídeo-resum de mí en el que quedarà reflexada una peteita part de molts dels passos que he anat fent. No és per ego, és perquè crec que quan s’arriba a una edat, ja és possible fer això de publicar quelcom sobre tu mateix perquè la trajectòria ho permet i, d’aquesta manera, donaré també cabuda a l’argument d’aquesta article. Ara intentem ser la millor agència de publicitat, com abans vam intentar ser els millors que tot allò que feiem.

Tornant al títol d’aquest article puc dir que, des de el meu punt de vista, som la millor agència de publicitat. Podria dir que som la millor agència de publicitat de Barcelona, pero crec que no només de Barcelona: som una de les millors agències de publicitat d’Espanya perquè cada client és per nosaltres únic, irrepetible i un petit tresor que hem de cuidar, ajudar, assessorar i sobre tot, acompanyar fins que aconsegueixi els seus objectius. Això és el que ens fa bons. És aquesta dedicació, aquesta gairebé obsessió per prendre’ns cada treball com un repte i també com una obligació per a qui ens paga pels nostres serveis, ja sigui com agència de publictat, com agència de mitjans, com agència de comunicació o com productora audiovisual.

Actualment, dins el món digital, si es busca agència de publicitat o agència de publicitat de o a Barcelona, és fàcil trobar-nos. Fins i tot formem part d’alguns portals de prestigi en els que també ens pots trobar. Tot això respòn a dues paraules de les que vaig parlar a un article anterior: esforç i il·lusió. 

Semblen dues paraules més, però no ho són. Són la clau de tot. Com he dit, en breu publicaré un vídeo sobre mí, però també anuncio que en breu començaré a explicar situacions viscudes en el dia a dia dins el sector en el que estic: la publicitat i la producció audiovisual. És possible que, fins i tot, m’atreveixi a donar noms de persones que són conegudes per molts de vosaltres per intentar donar una visióo més àmplia de certs conceptes que venen molt arraigats i que de vegades no són el que semblen. També podré explicar històries de persones amb les que m’he creuat i que, sota la seva aparença de ser bona gent, amaguen un costat negre més aviat penós.

No em tingueu en compte que, de moment, us expliqui el tema en general i no concreti noms. Tot s’anirà veient. 

Finalitzo dient que sí, efectivament ens considerem una de les millors agències de publicitat, comunicació i mitjans d’Espanya, Barcelona inclosa, és clar, així que si decideixes que nosaltres ens encarreguem del teu projecte no pararem fins conseguir els objectius.

Bona setmana santa a tothom.