932 477 634

JOEL BERTRAN

EXPANSIÓ MANAGER

Joel sempre va voler estar vinculat al món audiovisual. De molt jovenet ja va fer els seus primers passos produint curtmetratges, component cançons o escrivint guions per a pel·lícules. Tant va ser així que va decidir estudiar la carrera de publicitat, per ser una carrera molt relacionada amb tot aquest món i bé ho sabia per la trajectòria del seu pare, Carlos. Paral·lelament als seus estudis, es va iniciar treballant a l’equip de producció del programa Perdona?, que va estar en antena 5 anys a diverses cadenes d’Espanya.

Posteriorment, va començar una nova aventura al món de les startups. Primer va ser Inside Sales Representative a la jove empresa francesa Papernest, en què buscava expandir el negoci trobant nous col·laboradors que poguessin subministrar un flux de clients a la companyia. Més tard va fitxar per la coneguda Glovo, en què també era un dels responsables de desenvolupar el negoci buscant nous clients i nous mercats dins del sector del servei a domicili.

Actualment Joel està al capdavant del departament d’Expansió d’ÈXITOTV, on duu a terme l’ampliació de l’empresa en tots els sentits: posicionament a internet, cercar més possibilitats de negoci, digitalització de l’empresa, desenvolupar estratègies d’inbound marketing…