934 342 312

IMATGE-1-BLOG-1.

En aquest, el meu primer article, vull donar-vos la benvinguda més calorosa.

Benvinguts al primer “Blog del CEO de Carlos Bertran”

Sóc el CEO d’ÈXITOTV. Si mireu en aquesta web que acabem d’estrenar i teniu una mica de curiositat per saber qui sóc i també qui som, què fem, que hem fet, la nostra filosofia en general de treball, segur que veient vídeos i fent clics aquí i allà, us podreu fer una composició ràpida.

Hi ha una paraula molt utilitzada en els darrers anys que em presenta i representa molt bé: emprenedor. Sí, perquè sempre ho he estat.

Recordo quan era al pati del col·legi, sent molt petit, que ja organitzava obres de teatre entre els meus companys al mateix pati, a l’hora d’esbarjo que li dèiem llavors, amb un gran èxit perquè, a ningú se li havia acudit una gosadia com aquesta. Fins i tot els professors al·lucinaven amb les meves iniciatives.

Després, en el meu llarg recorregut d’anys i anys, he emprès moltes aventures. Totes s’han basat en dues paraules: il·lusió i passió pel que feia.

Aquesta pàgina web exitotv.es, és un bon marc on poder reunir una petita part de tot i alhora és la presentació que necessitàvem, perquè els nostres clients actuals, passats i els futurs, puguin decidir si nosaltres som la seva agència de comunicació, mitjans i de producció.

Us prometo que si llegiu el meu BLOG no us avorrireu. Us explicaré de forma periòdica, el que fem i molts secrets que us agradarà saber. Secrets del món de la publicitat, del món de la creativitat, de la televisió, del xou-bussines en general. Tot això en la meva qualitat de professional del sector publicitari, audiovisual, com a productor i també com a manager de molts personatges del món de la televisió.

I per descomptat, des de ja, us obro la porta a que entreu en contacte amb nosaltres si us voleu unir al nostre equip, si sou persones creativament diferents, si penseu que la paraula NO en l’aspecte de la producció audiovisual no hauria de existir gairebé i per descomptat també, si el que necessiteu és una empenta per a la vostra empresa, negoci, marca, sigueu més grans o petits, no ens importa.

www.linkedin.com/in/carlosbertran