932 477 634

Carlos Bertran

CEO a ÉxitoTV, Creatiu Publicitari, Productor Televisió i Musical

Carlos va començar fa ja alguns anys en el sector Audiovisual, primer com a membre d’un grup musical que va aconseguir grans èxits, després com a compositor, productor musical i més tard com a creatiu publicitari, director productor de programes de televisió i campanyes publicitàries.

Carlos Bertran és Productor de Televisió, Publicitari, Productor Musical, Compositor amb més de 100 cançons registrades en la SGAE, Societat de la qual és membre des de 1992. Creatiu publicitari de centenars de sintonies, espots, falques de ràdio, durant molts anys va dirigir el seu propi estudi d’enregistrament “IN-OUT ESTUDIS” a Barcelona. En els seus inicis a nivell de publicitat va estar treballant per a moltes agències ( Luís Vives, Yolanda Altaba…). Va crear jingles publicitaris per a Los 40 Principales i centenars de cadenes radiofòniques municipals, entre altres projectes.

Carlos va realitzar produccions musicals llançades comercialment per variades companyies discogràfiques (Warner, Horus, Blanco i negro, Fonomusic, Ginger music…). Membre del grup musical DC3, que l’any 1993 va aconseguir ser un dels grups més radiats de tot l’any en Los 40 Principales de la Cadena Ser, amb el seu àlbum “Tu generación” i el single “Qué descontrol”, venent milers de còpies.

CARLES BERTRAN-COMPOSITOR I PRODUCTOR MUSICAL

Carlos ha format part de l’univers musical durant molt de temps. Com a melòman de grups i cantants o com a compositor-productor musical i membre de grups musicals que van estar al mercat en algun moment de la seva vida. Entre altres milers de coses relacionades, Carlos va estar en un grup anomenat Ha dou, que va aconseguir colar-se a les llistes dels EUA i Japó, amb un altre grup anomenat Dhondiego va aconseguir que la seva cançó “Mira-la com balla” fos número 1 en moltes llistes o que un dels seus grups més nomenats i que encara avui buscant per la xarxa és possible veure moltes de les coses que van fer, el grup DC3, aconseguissin que un dels seus singles “Que descontrol” fos una de les cançons més escoltades a “Els 40 Principals” de l’any 1993, venent milers i milers de còpies, entre molts altres èxits. Carlos a més va ser productor de molts artistes i compositor de sintonies publicitàries durant molts anys als estudis d’enregistrament que va dirigir “In-Out Studios”.

En aquest reproductor podràs escoltar cançons de Carlos, bé sigui per ser compositor del tema o bé sigui perquè és una producció en què Carlos ha participat com a arranjador, productor, cantant o qualsevol opció combinada.

0:00 / 0:00
"Mente Perdida" - Voz: Carlos Bertran - Coros: Carlos Bertran,Diego Magne
"Sensaciones" - Instrumental - Coros: Carlos Bertran,Diego Magne
0:00 / 0:00
"Sensaciones" - Instrumental - Coros: Carlos Bertran,Diego Magne
0:00 / 0:00
"Ya es historia" - Voz: Diego Magne - Coros: Carlos Bertran,Diego Magne
0:00 / 0:00
"Desde dentro" - Voz: Carlos Bertran - Coros: Carlos Bertran
0:00 / 0:00
"Mírala como baila" - Remix - Voz: Diego Magne- Coros: Carlos Bertran, Diego Magne
0:00 / 0:00
"Obertura tecno"- All instruments: Carlos Bertran - Copyright: La Noche
0:00 / 0:00
"Espérame en el cielo"- Voz: Carlos Bertran - Coros: Carlos Bertran - Triángulo
0:00 / 0:00
"El destino"-Voz: Carlos Bertran- Coros: Carlos Bertran-Triángulo
0:00 / 0:00
"Top models"-Voz: Carlos Bertran- Coros: Carlos Bertran y Ricardo Soto-Triangulo
0:00 / 0:00
"El destino (Instrumental)"- Carlos Bertran y Ricardo Soto (Instruments) -Triangulo

Carlos va ser Manager de TV per a molts personatges televisius, en cadenes com TELE5, ANTENA3TV, Canal Sud, TV3, Cuatro, La Sexta… Durant 5 anys va dirigir i va produir el programa-magazine de TV ¿Perdona? a Catalunya per a RAC105TV del Grup Godó (Rac1, La Vanguardia, 8TV…) i a Madrid, Andalusia, València i Múrcia a través de BOMTV El magazine creat per Carlos, va començar el 01/12/2012 per Canal Català TV a Catalunya. Els presentadors, en la seva última etapa van ser Elsa Anka i Enric Escudé. Es van debatre temes socials, també, actuacions musicals, reportatges a peu de carrer i entrevistes, per exemple: Lucia Etxebarria, Ramoncin, Anna Tarres, Pipi Estrada, Elsa Anka, Soraya Arnelas,Tamara,Pedro García Aguado,Lluis Llongueras, Mónica Pont,Samanta Villar,Melchor Miralles, Nacho Guerreros, Tomás Roncero, Pilar Rahola,Shaila Durcal,José Luís Carazo,Mónica Pérez, María Díaz “La Junca”, Ainhoa Cantalapiedra, Octavi Pujades, Manel Piñeiro(Homo APM) Gisela, Willy Toledo, Carme Barceló, David Fernández, Toni Moog, M.Ángel Rodriguez (El Sevilla), Cristina Cubero, Oblit Hormigos, Coco Comin, Sebastià D’Arbó, La Veneno, Carolina Ferre, Jutge Elpidio Silva…
Al 2020 va dirigir el programa “El Trono de Sensaciones” emès en 8tv.

D’altra banda, Carlos està especialitzat en el llançament d’empreses i aconseguir que un negoci, servei o marca obtingui bons resultats en un temps rècord.

Carlos va dirigir la seva pròpia Agència de Publicitat i Comunicació durant molts anys denominada LowCostPublicity.

Actualment és CEO de la Productora Audiovisual i Publicitària ÉXITOTV, creant, produint i gestionant campanyes publicitàries per a marques de tota Espanya en múltiples mitjans de comunicació, a Mediaset, Atresmedia, TV3 i altres.