932 477 634

TELEVISIÓN

Publicitat a televisió

A ÉxitoTV som experts en el llançament i promoció d’empreses de tota mena. En tan sols 15 dies podrem produir i preparar la millor campanya de mitjans possible i dissenyar el teu espot publicitari perquè aparegui en els programes més coneguts i cadenes televisives.

El mercat de la televisió és molt potent. Ha sabut actualitzar-se amb tots els mitjans digitals que té el seu abast.

Actualment, moltes cadenes de televisió diversifiquen la publicitat amb impressions digitals dins dels seus portals a la carta

En aquests portals, la publicitat s’insereix a través de vídeos o bàners, els quals s’han de visualitzar de manera obligada per a seguir amb el contingut de televisió desitjat.

Des de fa molts anys les marques consolidades produeixen i emeten campanyes a televisió i també en els seus respectius portals: TV3 a la carta, Mitele, Atresplayer…

En l’actualitat, hi ha empreses amb negocis més reduïts que també donen a conèixer la seva marca, els seus productes o serveis a televisió.

Amb les campanyes de televisió convencional, la marca obté un increment notori en el seu posicionament i millora el coneixement dels seus productes i serveis, millorant la seva facturació.

gestiona i planifica campanyes de publicitat en les millors televisions locals, autonòmiques i nacionals d'Espanya.