932 477 634

Carlos Bertran

CEO a ÉxitoTV, Creatiu Publicitari, Productor Televisió i Musical

Carlos va començar fa ja alguns anys en el sector Audiovisual, primer com a membre d’un grup musical que va aconseguir grans èxits, després com a compositor, productor musical i més tard com a creatiu publicitari, director productor de programes de televisió i campanyes publicitàries.

Carlos Bertran és Productor de Televisió, Publicitari, Productor Musical, Compositor amb més de 100 cançons registrades en la SGAE, Societat de la qual és membre des de 1992. Creatiu publicitari de centenars de sintonies, espots, falques de ràdio, durant molts anys va dirigir el seu propi estudi d’enregistrament “IN-OUT ESTUDIS” a Barcelona. En els seus inicis a nivell de publicitat va estar treballant per a moltes agències ( Luís Vives, Yolanda Altaba…). Va crear jingles publicitaris per a Los 40 Principales i centenars de cadenes radiofòniques municipals, entre altres projectes.

Carlos va realitzar produccions musicals llançades comercialment per variades companyies discogràfiques (Warner, Horus, Blanco i negro, Fonomusic, Ginger music…). Membre del grup musical DC3, que l’any 1993 va aconseguir ser un dels grups més radiats de tot l’any en Los 40 Principales de la Cadena Ser, amb el seu àlbum “Tu generación” i el single “Que descontrol”, venent milers de còpies.
Carlos va ser Manager de TV per a molts personatges televisius, en cadenes com TELE5, ANTENA3TV, Canal Sud, TV3, Cuatro, La Sexta… Durant 5 anys va dirigir i va produir el programa-magazine de TV ¿Perdona? a Catalunya per a RAC105TV del Grup Godó (Rac1, La Vanguardia, 8TV…) i a Madrid, Andalusia, València i Múrcia a través de BOMTV El magazine creat per Carlos, va començar el 01/12/2012 per Canal Català TV a Catalunya. Els presentadors, en la seva última etapa van ser Elsa Anka i Enric Escudé. Es van debatre temes socials, també, actuacions musicals, reportatges a peu de carrer i entrevistes, per exemple: Lucia Etxebarria, Ramoncin, Anna Tarres, Pipi Estrada, Elsa Anka, Soraya Arnelas,Tamara,Pedro García Aguado,Lluis Llongueras, Mónica Pont,Samanta Villar,Melchor Miralles, Nacho Guerreros, Tomás Roncero, Pilar Rahola,Shaila Durcal,José Luís Carazo,Mónica Pérez, María Díaz “La Junca”, Ainhoa Cantalapiedra, Octavi Pujades, Manel Piñeiro(Homo APM) Gisela, Willy Toledo, Carme Barceló, David Fernández, Toni Moog, M.Ángel Rodriguez (El Sevilla), Cristina Cubero, Oblit Hormigos, Coco Comin, Sebastià D’Arbó, La Veneno, Carolina Ferre, Jutge Elpidio Silva…
Al 2020 va dirigir el programa “El Trono de Sensaciones” emès en 8tv.

D’altra banda, Carlos està especialitzat en el llançament d’empreses i aconseguir que un negoci, servei o marca obtingui bons resultats en un temps rècord.

Carlos va dirigir la seva pròpia Agència de Publicitat i Comunicació durant molts anys denominada LowCostPublicity.

Actualment és CEO de la Productora Audiovisual i Publicitària ÉXITOTV, creant, produint i gestionant campanyes publicitàries per a marques de tota Espanya en múltiples mitjans de comunicació, a Mediaset, Atresmedia, TV3 i altres.