ÉxitoTV porta la publicitat al següent nivell: Publicitat a Netflix i a Prime Video

ÉxitoTV consolida la seva posició com una de les agències de publicitat més innovadores del mercat, ampliant la seva oferta de serveis per incloure publicitat a Netflix i Prime Video. Gràcies a aquesta nova proposta, els nostres clients poden aprofitar les plataformes de streaming més grans del món per arribar a milions d’usuaris amb campanyes publicitàries personalitzades i molt efectives.

Publicitat a Netflix: el nou estàndard per a les marques que volen destacar

La publicitat a Netflix és una oportunitat sense precedents per a qualsevol marca que vulgui posicionar-se amb força en el mercat actual. Netflix, amb la seva base d’usuaris cada cop més gran i el seu contingut d’alta qualitat, ofereix un entorn ideal perquè les marques tinguin un impacte directe i eficaç en el públic global. A ÉxitoTV som experts en maximitzar els beneficis de la publicitat de Netflix, creant campanyes que no només arriben al públic adequat, sinó que generen resultats mesurables.

Publicitat a Amazon Prime Video: Alcance global, precisió garantida

Per la seva part, la publicitat a Prime Video permet a les marques accedir a una audiència altament segmentada, composta per milions de subscriptors que consumeixen contingut de manera diària. Anunciarse en Prime Video significa arribar a consumidors compromesos, disposats a interactuar amb el contingut de marca d’una manera orgànica i no intrusiva. En ÉxitoTV, sabem cómo optimizar la presencia de nuestros clientes en esta plataforma, creando campanyes que respetan l’experiència de l’espectador mentre captan la seva atenció de manera efectiva.

Publicitat dirigida, resultats garantits

Tant a Netflix com a Prime Video, la publicitat està respaldada per dades detallades i tecnologia avançada, el que permet una segmentació precisa de les audiències i una medició exacta dels resultats. En ExitoTV, no només dissenyem campanyes creatives i llamatives, sinó que garantim que cada euro invertit es tradueixi en resultats medibles, amb informes detallats sobre el rendiment de les campanyes. Les nostres estratègies de publicitat a Amazon i les plataformes de streaming estan dissenyades per aconseguir el màxim impacte, impulsant el creixement de les marques.

Anunciar a Netflix i Prime Video: el futur de la publicitat digital

Les tendències són clares: el consum de contingut en plataformes de streaming segueix creixent, i la publicitat en aquests entorns s’està convertint en un pilar fonamental per a les estratègies de màrqueting. Anunciar-se a Netflix i anunciar a Prime Video ja no és només una opció, sinó una necessitat per a les marques que busquen estar al davant de la transformació digital. ÉxitoTV es posiciona com el soci ideal per gestionar aquest nou panorama, combinant la nostra experiència en la creació de campanyes publicitàries impactants amb el poder de les plataformes de streaming més grans del món. No sols oferim publicitat a Netflix i publicitat a Prime Video, sinó que ens hem de fer més, integrant aquestes estratègies en campanyes globals que asseguren un retorn de la inversió sense precedents.

La publicitat que marca la diferència

En ExitoTV, estem a la vanguardia del canvi en la indústria publicitària. A la nostra entrada a la publicitat a Amazon, Netflix i Prime Video, no només ens ofereix visibilitat, sinó resultats concrets que posicionan les marques on realment importa: davant d’una audiència global, altament segmentada i llista per interactuar. El futur de la publicitat està aquí. I en ÉxitoTV, estem preparats per dur a terme la teva marca a noves altures amb les nostres solucions de publicitat a Netflix i publicitat a Prime Video.